Autókozmetika, külső belső takarítás és vegyszeres autókárpit tisztítás

Külső ápolás, belső takarítás

Ha fontos Önnek autója tisztasága

Szeretné, ha megőrizné eredeti állapotát, esztétikai megjelenését, de eddig nem szívesen járt kézi autómosóba, mert elégedetlen volt az autómosókban található körülményekkel, vagy a szolgáltatás minőségével, akkor ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani autókozmetikánkat.

Autókozmetikánkban kényelmes ügyfélváró kialakításával biztosítjuk az ügyfélbarát légkört, míg gépjárműve visszanyeri régi fényét.

A vizes mosóban hideg-meleg vizes, vegyszeradagolóval ellátott nagynyomású mosóberendezéseket, aktívhab gépeket, a száraz mosóban nagy teljesítményű ipari porszívókat, kárpittisztító gépeket, polírozógépeket, az autókon található résekben megbúvó víz kifújására alkalmas légkompresszort használunk. A modern technikai eszközök, gépek, berendezések mellett a professzionális, környezetbarát, EU szabványos vegyszerek garantálják a magas színvonalú szolgáltatást.

Az autómosóban kizárólag megbízható, a munkafolyamatokat jól ismerő, szakértelemmel rendelkező munkaerőt alkalmazunk. A magas szintű szakmai ismeret mellett kollégáinktól elvárás az ügyfélközpontú gondolkodás, a segítőkészség.

Az autómosás alatt a várakozás perceit ügyfeleink kényelmesen tölthetik el a fűtéssel-hűtéssel ellátott ügyfélvárókban, ahol üvegfalon kísérhetik figyelemmel a mosási munkafolyamatokat. A várókban napilapok, kávéautomata, WIFI áll az ügyfelek rendelkezésére.

Nálunk a külső ápolásnak és a belső takarításnak az ára Bruttó 4.990.-ft

Tegyen egy próbát, keressen fel minket, hogy személyesen is meggyőződhessen a kézi autómosásunk színvonaláról, és szolgáltatásaink minőségéről.

Autókárpit vegyszeres tisztítás

Kárpittisztítás

Kárpittisztítás okosan – Varázsolja újjá autója belső terét!

A gépkocsi kárpittisztítása mindig embert próbáló feladat, hiszen nehéz a hozzáférés a szűk hely, a számtalan beugró, rejtett sarkok miatt, ugyanakkor gyakori a váratlan szennyeződés a gépkocsi mozgása következtében. Gépkocsi takarításhoz gépeinkkel azonban a legeldugottabb helyekhez is hozzáférünk, még a legmakacsabb foltokat is nyomtalanul el tudjuk távolítani a legtöbb esetben.

Autónk ápolásáról folyamatosan gondoskodnunk kell, ez nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem gépjárművünk élettartamát is meghosszabbíthatjuk, ha rendszeresen törődünk tisztításával, polírozásával.

Az autónk megújításához érdemes kifejezetten autókozmetikával foglalkozó szakemberek segítségét kérni, hiszen ők tisztában vannak azzal, hogy milyen módszerekkel és eszközökkel érdemes dolgozni. Gépjárművünk belső terének tisztaságáról is szükséges gondoskodnunk, és ami leginkább érintett rész ezzel kapcsolatban, az az ülés, vagyis a kárpit felület.

A kárpittisztítás fontos része az autókozmetikának, és nem mindegy hogyan, milyen tisztítószerekkel szabadítjuk meg a szennyeződéstől az anyagot. Mindenképp, az erre a feladatra speciálisan kifejlesztett kárpittisztító folyadékot használjuk, ugyanis, ha nem megfelelő vegyszerrel dolgozunk, az anyag nagy mértékben károsodhat, így akár kárpitcserére is sor kerülhet! Ha az ülések bőr huzattal rendelkeznek, akkor még inkább figyeljünk a megfelelő tisztításra és ápolásra, az ilyen felület hamar tönkre mehet, megrepedezhet.

Profi kárpittisztításért kérje szakértők segítségét, bátran forduljon hozzánk!