Márkafüggetlen autószerviz   ●   Nyitva tartás: Hétfő - Péntek 8.00. - 17.00. -ig   ●   Tel.: +36 70 335 9337

Autókárpit vegyszeres tisztítás

Kárpittisztítás okosan – Varázsolja újjá autója belső terét!

A gépkocsi kárpittisztítása mindig embert próbáló feladat, hiszen nehéz a hozzáférés a szűk hely, a számtalan beugró, rejtett sarkok miatt, ugyanakkor gyakori a váratlan szennyeződés a gépkocsi mozgása következtében. Gépkocsi takarításhoz gépeinkkel azonban a legeldugottabb helyekhez is hozzáférünk, még a legmakacsabb foltokat is nyomtalanul el tudjuk távolítani a legtöbb esetben.

Autónk ápolásáról folyamatosan gondoskodnunk kell, ez nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem gépjárművünk élettartamát is meghosszabbíthatjuk, ha rendszeresen törődünk tisztításával, polírozásával.

Az autónk megújításához érdemes kifejezetten autókozmetikával foglalkozó szakemberek segítségét kérni, hiszen ők tisztában vannak azzal, hogy milyen módszerekkel és eszközökkel érdemes dolgozni. Gépjárművünk belső terének tisztaságáról is szükséges gondoskodnunk, és ami leginkább érintett rész ezzel kapcsolatban, az az ülés, vagyis a kárpit felület.

A kárpittisztítás fontos része az autókozmetikának, és nem mindegy hogyan, milyen tisztítószerekkel szabadítjuk meg a szennyeződéstől az anyagot. Mindenképp, az erre a feladatra speciálisan kifejlesztett kárpittisztító folyadékot használjuk, ugyanis, ha nem megfelelő vegyszerrel dolgozunk, az anyag nagy mértékben károsodhat, így akár kárpitcserére is sor kerülhet! Ha az ülések bőr huzattal rendelkeznek, akkor még inkább figyeljünk a megfelelő tisztításra és ápolásra, az ilyen felület hamar tönkre mehet, megrepedezhet.

Profi kárpittisztításért kérje szakértők segítségét, bátran forduljon hozzánk!