Márkafüggetlen autószerviz   ●   Nyitva tartás: Hétfő - Péntek 8.00. - 17.00. -ig   ●   Tel.: +36 70 335 9337

Autókozmetika, külső ápolás és belső takarítás

Külső ápolás, belső takarítás

Ha fontos Önnek autója tisztasága és szeretné, ha megőrizné eredeti állapotát, esztétikai megjelenését, de eddig nem szívesen járt kézi autómosóba, mert elégedetlen volt az autómosókban található körülményekkel, vagy a szolgáltatás minőségével, akkor ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani autókozmetikánkat.

Autókozmetikánkban kényelmes ügyfélváró kialakításával biztosítjuk az ügyfélbarát légkört, míg gépjárműve visszanyeri régi fényét.

A vizesmosóban hideg-melegvizes, vegyszeradagolóval ellátott nagynyomású mosóberendezéseket, aktívhab gépeket, a szárazmosóban nagyteljesítményű ipari porszívókat, kárpittisztító gépeket, polírozógépeket, az autókon található résekben megbúvó víz kifújására alkalmas légkompresszort használunk. A modern technikai eszközök, gépek, berendezések mellett a professzionális, környezetbarát, EU szabványos vegyszerek garantálják a magas színvonalú szolgáltatást.

Az autómosóban kizárólag megbízható, a munkafolyamatokat jól ismerő, szakértelemmel rendelkező munkaerőt alkalmazunk. A magas szintű szakmai ismeret mellett kollégáinktól elvárás az ügyfélközpontú gondolkodás, a segítőkészség.

Az autómosás alat a várakozás perceit ügyfeleink kényelmesen tölthetik el a fűtéssel-hűtéssel ellátott ügyfélvárókban, ahol üvegfalon kísérhetik figyelemmel a mosási munkafolyamatokat. A várókban napilapok, kávéautomata, WIFI áll az ügyfelek rendelkezésére.

Nálunk a külső ápolásnak és a belső takarításnak az ára Bruttó 3.490.-ft

Tegyen egy próbát, keressen fel minket, hogy személyesen is meggyőződhessen a kézi autómosásunk színvonaláról, és szolgáltatásaink minőségéről.