Kedves Ügyfeleink, szervizünk Augusztus 19-23-ig zárva tart. Türelmüket és megértésüket köszönjük.

Márkafüggetlen és Volvo szakszeviz   ●   Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 8.00. - 17.00. -ig   ●   Tel.: +36 70 335 9337

Időszakos szerviz és olajcsere

A szervizünkben a gépjárművek műszaki állapotfelmérését az ügyfél bevonásával, teljesen díjtalanul végezzük el. A felemelt gépjármű alatt kollégáink az átvizsgálás eredményét részletesen el is magyarázzák. Az állapotfelmérésről írásos dokumentumot állítunk ki. Így ügyfeleink pontos képet kapnak arról, hogy az alkatrészek milyen állapotban vannak: jók, sérültek, illetve cserére szorulnak-e. Azt is leellenőrizzük, hogy a folyadékok megfelelő szinten vannak-e.
Az átvizsgálás során tehát az alábbiakat szemrevételezzük gépkocsiján:

Fékrendszer, Kipufogórendszer, Világítás, Klímarendszer, Folyadék szintek, Motor, Futómű, Akkumulátor, Ablaktörlő

Az időszakos szervizt meghatározott futásteljesítmény után vagy évente érdemes elvégeztetni. A gépjármű csak akkor tudja legoptimálisabban kifejteni teljesítőképességét, ha rendszeresen, szakszerűen karbantartják.

Az időszakos szervizelés során a gépjárművét átvizsgáljuk, így Önt nem érheti kellemetlen meglepetés a használat során.

Olajcsere csomag 10W-40 -es motorolajjal

13.999 Ft – tól olajszűrővel és munkadíjjal! *

Szükséges mennyiségű motorolaj

Motorolaj csere munkadíját

Olajszűrőt és annak cseredíját

Átvizsgálás 60 szempont alapján

Az Platinum 10W-40 rész-szintetikus motorolaj mely alkalmazható minden benzines, LPG és dízel motorok katalizátorral illetve turbóval vagy anélkül szerelt változataikhoz. Olaj típus: Rész-szintetikus, Teljesítmény szint: API SL/CF, ACEA: A3/B3/B4; VW 500.00/505.00, MB 229.1; Porsche, BMW Special Oil

Idősebb, több mint 100.000 kilométert futott autókhoz ajánlott.

Olajcsere csomag 5W-40 -es motorspecifikus motorolajjal

17.999 Ft – tól olajszűrővel és munkadíjjal!*

Az Platinum 5W-40 teljesen szintetikus motorolaj benzines, LPG és dízel motorok katalizátorral, illetve turbóval, vagy anélkül szerelt változataihoz. Megfelel a modern direkt befecskendezős dízel motorokhoz akár Common Rail, vagy PD TDI befecskendező rendszerrel vannak ellátva. Részecskeszűrővel ellátott motorokba is alkalmazható. Olaj típus: Teljesen szintetikus, Teljesítmény szint: API: SM/CF, ACEA: A3/B4(04),C3 VW 500.00/502.00/505.00/505.01, MB: 229.1/229.3/229.31, BMW LL-01/LL-04

Szükséges mennyiségű motorolaj

Motorolaj csere munkadíját

Olajszűrőt és annak cseredíját

Átvizsgálás 60 szempont alapján

Olajcsere csomag 5W-30 -es motorspecifikus motorolajjal

19.999 Ft – tól olaszűrővel és motorolajjal!*

Szükséges mennyiségű motorolaj

Motorolaj csere munkadíját

Olajszűrőt és annak cseredíját

Átvizsgálás 60 szempont alapján

Az Platinum 5W-30 egy ultra modern teljesen szintetikus, üzemanyag takarékos motorolaj modern benzines LPG és dízel motorok katalizátorral illetve turbóval vagy anélkül szerelt változataihoz. Használata garantálja a gyors, stabil olajfilm kialakulását már alacsony hőmérsékleten is, ezáltal minimalizálva a motorkopást. Megfelel a modern direkt befecskendezős dízel motorokhoz akár Common Rail, vagy PD TDI befecskendező rendszerrel vannak ellátva. Részecskeszűrővel ellátott motorokba is alkalmazható. Olaj típus: Teljesen szintetikus, Teljesítmény szint: API SN/SM/CF |CEA C3 (10) A3/B3/B4 (08) | VW 505 00/505 01/502 00 | Mercedes Benz MB 229.51 & 229.31 | BMW LongLife 04 |GM Dexos 2

*Olajcsere csomagjaink tartalmaznak:

Az olajcseréhez szükséges mennyiségű olajat 4L-es feltöltési mennyiségig, – kiváló minőségű, az autógyártók által jóváhagyott specifikációval ellátott motorolaj kerül felhasználásra. Így elkerülheted az olaj okozta gyors motorkopásokat.

Az autóhoz szükséges olaj szűrőt 2000.- ft értékhatárig, amiről tudjuk, hogy minden körülmény között kiválóan eleget tud tenni és ellátja a feladatát, a tökéletes szűrést.

A motorolaj cserének a munkadíját és a leengedett fáradt olaj és szűrő szakszerű környezetvédelmi kezelését, ártalmatlanítását.

Ingyenes megbontás nélküli átvizsgálást – megvizsgáljuk szemrevételezéssel autód állapotát. A meglévő, vagy esetlegesen hamarosan várható hibákra árajánlatot adunk, így előre tervezhetővé válnak az esetleges későbbi kiadások.