Márkafüggetlen autószerviz   ●   Nyitva tartás: Hétfő - Péntek 8.00. - 17.00. -ig   ●   Tel.: +36 70 335 9337

Karosszéria javítás

Gépkocsija karosszériája megsérült, korrodált esetleg karambolozott, lakatos műhelyünkben szakszerű munkával megjavítjuk azt.

Biztosító társaságokkal együttműködünk, vállaljuk karambolos autója teljes körű ügyintézését, javítását valamint alkatrész beszerzését.

Nálunk szakszerű és precíz karosszéria javítás várja!

A karosszéria javítása rendkívül fontos feladat. Sokan azt gondolják, hogy csupán esztétikai probléma, ám ennél többről van szó.

Egy súlyosabb karosszéria sérülés nem csak esztétikailag kifogásolható. Romlik az autó aerodinamikai képessége is, ami növeli a légellenállást, ezáltal növekszik az autó fogyasztása is, amely hosszú távon kedvezőtlen Önre nézve.

A karosszéria javítást mindig bízza szakemberre.

Ha karosszéria javításra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Kisebb karosszériasérülések javítása

A biztonságos közlekedéshez elengedhetetlen, hogy gépjárművünk kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban legyen. A mindennapos közlekedés és használat során azonban számos külső behatás éri járművünket, melyek gyakran kisebb nyomokat és sérüléseket hagyhatnak a karosszérián, ezért van szüksége szervizünk karosszéria javítási szolgáltatásaira.

Hétköznapi használatból származó kisebb nagyobb karosszériasérülések:

  • Az időjárási tényezőknek köszönhető behatások, például jégkár árvíz
  • Természeti behatásoknak köszönhető sérülések, például leszakadó faágak által okozott károk vagy kavicsfelverődésből származó sérülések
  • Köztéri parkolókban, bevásárlóközpontok parkolóiban történő balesetek, károk: például ajtórányitásból származó sérülések és az autónak tolt bevásárlókocsiktól származó károk
  • Szándékos rongálásból származó sérülések.
  • A mai korszerű karosszériajavítási szolgáltatások minden típusú sérülésre gyors, hatékony és precíz megoldást kínálnak, legyen szó komplett karosszéria elemek javításáról vagy fényezésről.

Karosszériajavításért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére, hogy járműve újra régi fényében tündökölhessen!