Text Divider

Az időszakos szervizt meghatározott futásteljesítmény után vagy évente érdemes elvégeztetni. A gépjármű csak akkor tudja legoptimálisabban kifejteni teljesítőképességét, ha rendszeresen, szakszerűen karbantartják.
Ha járműve eléri a meghatározott kilométerszámot vagy időintervallumot, elengedhetetlen a csere, hiszen a motorolajról külső ránézésre nem állapítható meg, ha már elhasználódott és alkalmatlan funkciója megfelelő betöltésére.Az olajat minden esetben teljesen leeresztjük, nem alkalmazzuk a leszívásos módszert, hiszen azzal az olajteknő alján szennyeződések maradhatnak.
Munkánk része az is, hogy a környezetre káros fáradt olajat kezeljük, így ezzel sem kell Önnek bajlódnia.

Az időszakos szervizelés során a gépjárművét átvizsgáljuk, így Önt nem érheti kellemetlen meglepetés a használat során.
A szervizünkben a gépjárművek műszaki állapotfelmérését az ügyfél bevonásával, teljesen díjtalanul végezzük el. A felemelt gépjármű alatt kollégáink az átvizsgálás eredményét részletesen el is magyarázzák. Az állapotfelmérésről írásos dokumentumot állítunk ki. Így ügyfeleink pontos képet kapnak arról, hogy az alkatrészek milyen állapotban vannak: jók, sérültek, illetve cserére szorulnak-e. Azt is leellenőrizzük, hogy a folyadékok megfelelő szinten vannak-e.
Az átvizsgálás során tehát az alábbiakat szemrevételezzük gépkocsiján:

Fékrendszer, Kipufogórendszer, Világítás, Klímarendszer, Folyadék szintek, Motor, Futómű, Akkumulátor, Ablaktörlő

Write a comment:

*

Your email address will not be published.