Csereautó szolgáltatás

Csereautó-szolgáltatás

Hozom – Viszem szolgáltatás az Ön igényeire szabva

Tisztában vagyunk vele, hogy gyakran az időhiány jelenti a legnagyobb problémát az autók javíttatásával kapcsolatban, figyelembe vesszük az Ön időbeosztását, és ahhoz alkalmazkodunk.

Hozom-viszem szolgáltatásunkkal meg akarjuk könnyíteni az ügyintézést!

A „hozom-viszem” szolgáltatás lényege, hogy szükség esetén lehetőség van arra, hogy az előzetes megrendelést – megbeszélést követően a szervizre váró gépkocsit a megadott helyszínről munkatársaink szervizünkbe szállítják, a javítást követően pedig az Ön által megjelölt helyszínen és időpontban adják át azt.

Vegye igénybe szolgáltatásainkat a következő feladatokra:

  • teljes körű gépjármű szerviz
  • teljes körű kárügyintézés
  • karosszéria javítás

Béreljen a gépkocsijának javítása idejére csereautót

Amennyiben a javítás időtartamára csere gépkocsit bérel, úgy azt munkatársaink a javításra váró gépkocsi átvételével egy időben adják át, a cseregépkocsi visszavétele a szervizelt jármű átadásakor esedékes. Ha gépkocsiját karbantartásra hozza hozzánk, elég egy telefon, és kedvező áron bérautót* foglalunk Önnek. Így szabadon közlekedhet, amíg gépkocsija a szervizben tartózkodik.

Szolgáltatásunkat az Ön kényelme érdekében úgy alakítottuk ki, hogy a bérautót ugyanott veheti át, ahol a karbantartásra hozott gépkocsit leadja.

Gondoskodunk járműparkja folyamatos működéséről
Ön mit tenne, ha egy elhúzódó javítás hosszabb autókiesést jelentene?

Felgyorsult életünkben az autó munkánk eszközévé, mindennapjaink fontos részévé vált. A gépkocsi szükségszerű nélkülözése komoly problémát okozhat a karbantartások és javítások ideje alatt. Egy elhúzódó javítás hosszabb autókiesést jelenthet, ezért mi a szerviz ideje alatt nagyon kedvező áron tudunk biztosítani csereautót vagy bérautót akár egy napra is, de ha szükséges, akkor több hétre is.