Gépjármű műszaki vizsgára való felkészítése és műszaki vizsgáztatása

Átvizsgálás

DÍJTALAN átvizsgálás műszaki vizsgára!

Amennyiben az átvizsgálás alkalmával feltárt hibákat nálunk javíttatja meg úgy az átvizsgálás DÍJTALAN és a műszaki vizsgát is mi intézzük Ön helyett. Önnek nincs más dolga, mint az alább található meghatalmazással megbízni minket a gépjármű műszaki vizsgájának ügyintézésére és a műszaki vizsgát követően ismét 2 évig gondtalanul autózhat.

Átvizsgálás menete:

Szervizünkben a gépjárművek műszaki állapotfelmérését az ügyfél bevonásával, teljesen díjtalanul végezzük el. Az esetleges hibák feltárása során kollégáink az átvizsgálás eredményét részletesen el is magyarázzák Önnek. Az állapotfelmérésről írásos dokumentumot állítunk ki, így ügyfeleink pontos képet kapnak arról, hogy az alkatrészek milyen állapotban vannak: jók, sérültek, illetve cserére szorulnak-e, leellenőrizzük, hogy a folyadékszintek megfelelőek-e.

Az átvizsgálás során az alábbiakat szemrevételezzük gépkocsiján:

Fékrendszer, Futómű, Világítás, Klímarendszer, Folyadék szintek, Motor, Kipufogórendszer, Gumik, Akkumulátor, Ablaktörlő

Letölthető meghatalmazás gépjármű műszaki vizsgáztatására

Ide kattintva letölthető a műszaki vizsgához szükséges meghatalmazás, melyet kitöltve tudjuk Ön helyett intézni a gépjármű műszaki vizsgáztatását.