Gépjármű mobilitás garancia és autómentés szolgáltatás egész európában

QS mobilitas garancia

Személyre szabottan választható csomagok

Azok az ügyfelek, akik eddig is a Q-Service ponton a Centrum Auto Kft-nél  javíttatták autójukat, vagy éppen most tervezik első látogatásukat, a karbantartás mellett igényelhetik valamelyik Q-Service Assistance csomagot, így bárhol baj éri őket, idehaza díjmentesen szállítják járművüket a szerződéskötés helye szerinti Q-Service pontra, illetve igény esetén a legközelebbi Q-Service-be.

A regisztráció mindössze néhány percet vesz igénybe és a szerződéskötés pillanatától egy évig, akár egész Európában számíthatunk a hálózat gyors segítségére baleset, vagy meghibásodás esetén.

Nem csak idehaza

Aki külföldön is szeretné élvezni a Q-Service Assistance szolgáltatás előnyeit, az Európa több mint 40 országára kiterjedő csomagok közül is választat, természetesen itt is élnek a üzleti-, vagy magán célra használt, illetve a személy- vagy teherautós variációk is.

Azt értem, hogy Assistance, de mit kapok, ha baj van?

Minden csomag alapvető része, hogy az év minden napján, 0-24 óráig rendelkezésre áll a nemzetközi operátor szolgálat. Ez azt jelenti, hogy a szerződéskötéskor kapott kártyán, illetve tájékoztatóban található telefonszámot bárhonnan felhívhatja az ügyfél és a saját nyelvén tud segítséget kérni.

Az operátorok nem csak felveszik a bejelentést, hanem az egyszerűbb meghibásodások elhárításában is tudnak segíteni és tanácsot adni.

Ha magunk nem tudjuk megoldani a problémát, akkor a helyszínre küldenek egy szerelőt, aki az alapvető hibákat azonnal el tudja hárítani, tipikusan ilyen lehet például az akkumulátor cseréje.

Ha idehaza, Magyarországon robban le az autónk, akkor az ország bármely pontjáról ingyenesen szállítják vissza a szerződő szervizbe az autót javításra, ezzel egyúttal a sofőr is hazajut.

A Prémium csomagok egész Európára kiterjednek. A külföldön történt műszaki hibák esetén természetesen nem opció, hogy hazáig fuvarozzák a kocsit, de általában nem is ez az igény, hanem az, hogy a hibát a lehető legrövidebb időn belül helyrehozzák, és az ügyfél folytathassa útját. Éppen ezért a legközelebbi szerződött szervizbe viszik ingyen az autót, ráadásul assistance csomagtól függően eldöntheti az ügyfél, hogy csereautót kér, vagy a szállás legyen az, esetleg bármilyen más egyéb közlekedési eszköz amit az Assistance szerződés keretein belül megfizetnek neki.

A Q-Service pontokon elérhető Assistance szolgáltatás a járművek 15 éves koráig köthető és alkalmanként 365 napig érvényes. Bővebb felvilágosításért keressék szervizünket!