Centrum Auto Volvo szakszerviz

VOLVOV90GRAPHITE

A szervizeléssel kapcsolatos teljes folyamatot egy kézben tartjuk

Márkafüggetlen szervizünk tapasztalatai alapján egy olyan ügyfélbarát Volvo szakszervizt hozunk létre, amely teljesen új alapokra helyezi az ügyfelekkel való együttműködést.

Célunk, hogy az Ön számára még egyszerűbb, közvetlenebb és kényelmesebb legyen a gépjármű javításával kapcsolatos ügyintézés. Bármennyi idős is, kellő gondoskodással jó érezheti magát a bőrében, ahogy Volvója is.

A gépjármű átvételétől a gépjármű átadásáig. Így nem fordulhat elő, hogy valami nem készül el, vagy elsiklik az információ egy javítással kapcsolatban. Akinek Ön leadta gépjárműve kulcsát, majd megjavítva tőle veheti azt át. Ő fogja tájékoztatni a végrehajtott munkákról, és a számlát is ő készíti el, melyet bankkártyával és/vagy készpénzzel tud kiegyenlíteni a eddig megszokott módon.

Szervizünkben élvonalbeli képzett munkatársak, a legjobb gyári diagnosztikai eszközök és gyári alkatrészek állnak rendelkezésre, hogy autóját profi módon karbantartsuk. Noha a prémiumautók között a Volvo olcsóbbnak számít, szervizeivel nem feltétlenül az. Volvo személygépkocsira szakosodott független szervizként, alakulásunk óta több éves tapasztalattal rendelkező munkatársainkkal végezzük a Volvo gyár által előírt időszakos, és a szervizprogram szerinti karbantartási feladatokat.

Rendelkezünk azokkal a célszerszámokkal és gyári  Volvo diagnosztikai műszerekkel, amelyek ma már elengedhetetlenek egy korszerű autó javításához és a szoftvereik frissítéséhez.

Törekszünk a kedvező ár érték arány megteremtésére.

Függetlenként lehetőségünk van arra, hogy a javításaink során a kedvezőbb árú gyári minőségű utángyártott alkatrészeket is felhasználhassuk, amennyiben megfelel a Volvo által elvárt magas minőségi színvonalnak. Ezáltal kedvezőbb árat tudunk biztosítani, mintha gyári alkatrészekkel javítanánk az autót.

A motorolajokból a kötelező szervizeknél a specifikációnak megfelelő Motul olajokat részesítjük előnyben,  a speciális hajtásláncoknál pedig a gyárit használjuk. Az lecserélt alkatrészekre és munkánkra garanciát vállalunk, amit nálunk érvényesíthet.

Különleges szolgáltatásunkkal a legidőszerűbb ellenőrzéseket végeztetheti el az autóján. Az Ön és Volvo igényei szerint a kiválóan képzett szakembereink folyamatos, megbízható, hatékony szervizszolgáltatással állnak rendelkezésükre mind mechanikai és elektromos javítás tekintetében, beleértve a gyár által kiadott szoftver frissítéseket és technológiai utasításokat.

Ezeken felül motor, váltó, fék, futómű javításokat, időszakos és eseti átvizsgálásokat, illetve a gépjármű időszakos műszaki vizsgáztatását is vállaljuk rövid határidővel.

Volvo műszereinket az autók fejlődésével együtt fejlesztjük, és ehhez mérten képezzük a Volvo szakértő munkatársainkat. A gépjárműveket zárt, védett telephelyen tároljuk a javítás ideje alatt.

Forduljon hozzánk bizalommal Centrum Auto Team

Felszerelések

Volvo felszerelések

Felszerelések beépítése

Nagyon sokan szembesültek már azzal a ténnyel, hogy megvásároltak egy használt Volvo gépjárművet, sajnos az akkori aktuális piaci lehetőségekhez mérten nem sikerült olyan extrákkal felszereltet választani amit szerettek volna.

A jó hírünk számukra, hogy az alábbi katalógusban böngészve az autó adatai alapján, szinte minden beszerelhető és feltanítható a gépjárműre szoftveresen nálunk, amit az adott típusra gyártottak.

Természetesen léteznek más megoldások is, viszont mielőtt költségekbe verné magát bárki kérem érdeklődjenek szervizünkben, szívesen segítünk a döntésben, elérhetőségeinket megtalálják a kapcsolat alatt.

Utólagosan beszerelhető extrák katalógusa