Centrum Auto Volvo szakszerviz

VOLVOV90GRAPHITE

A szervizeléssel kapcsolatos teljes folyamatot egy kézben tartjuk

Márkafüggetlen szervizünk tapasztalatai alapján egy olyan ügyfélbarát Volvo szakszervizt hozunk létre, amely teljesen új alapokra helyezi az ügyfelekkel való együttműködést.

Célunk, hogy az Ön számára a Volvo szervizelés még egyszerűbb, közvetlenebb és kényelmesebb legyen a javításával kapcsolatos ügyintézés. Bármennyi idős is az Ön Volvója, kellő gondoskodással jól érezheti magát a bőrében, az Ön Volvo gépjárművének adminisztrációja az átvételtől a gépjármű átadásáig a javítási folyamatot egy kézben tartjuk.

Így nem fordulhat elő, hogy valami nem készül el, vagy elsiklik az információ egy javítással kapcsolatban. Akinek Ön leadta gépjárműve kulcsát, majd megjavítva tőle veheti azt át. Ő fogja tájékoztatni a végrehajtott munkákról, és a számlát is ő készíti el, melyet bankkártyával és/vagy készpénzzel tud kiegyenlíteni a eddig megszokott módon.

Szervizünkben élvonalbeli képzett munkatársak, a legjobb gyári diagnosztikai eszközök és gyári alkatrészek állnak rendelkezésre, hogy autóját profi módon karban tartsuk. Noha a prémiumautók között a Volvo olcsóbbnak számít, szervizeivel nem feltétlenül az. Volvo személygépkocsira szakosodott független szervizként, alakulásunk óta több éves tapasztalattal rendelkező munkatársainkkal végezzük a Volvo gyár által előírt időszakos, és a szervizprogram szerinti karbantartási feladatokat.

Rendelkezünk azokkal a célszerszámokkal és gyári  Volvo diagnosztikai műszerekkel, amelyek ma már elengedhetetlenek egy korszerű autó javításához és a szoftvereik frissítéséhez.

Törekszünk a kedvező ár érték arány megteremtésére.

Független Volvo szakszervizként lehetőségünk van arra, hogy a javításaink során a kedvezőbb árú gyári Volvo minőségű utángyártott alkatrészeket is felhasználjunk, amennyiben megfelel a Volvo által elvárt magas minőségi színvonalnak. Ezáltal kedvezőbb árat tudunk biztosítani, mintha gyári alkatrészekkel javítanánk az Ön Volvoját.

A motorolajokból a kötelező szervizeknél a specifikációnak megfelelő Motul olajokat részesítjük előnyben,  a speciális hajtásláncoknál pedig a Volvo gyár által forgalmazott kenőolajokat használjuk. Az lecserélt alkatrészekre és munkánkra egy év garanciát vállalunk, amit nálunk érvényesíthet.

Különleges szolgáltatásunkkal a legidőszerűbb ellenőrzéseket végeztetheti el az autóján. Az Ön és Volvo igényei szerint a kiválóan képzett szakembereink folyamatos, megbízható, hatékony szervizszolgáltatással állnak rendelkezésükre mind mechanikai és elektromos javítás tekintetében, beleértve a Volvo gyár által kiadott szoftver frissítéseket és technológiai utasításokat.

Ezeken felül motor, váltó, fék, futómű javításokat, időszakos és eseti átvizsgálásokat, illetve a gépjármű időszakos műszaki vizsgáztatását is vállaljuk rövid határidővel.

Volvo műszereinket az autók fejlődésével együtt fejlesztjük, és ehhez mérten képezzük a Volvo szakértő munkatársainkat. A gépjárműveket zárt, védett telephelyen tároljuk a javítás ideje alatt így Ön biztos lehet abban, hogy nem történik probléma Volvójával.

Forduljon hozzánk bizalommal Centrum Auto Team

Felszerelések

Volvo utólagosan beépíthető felszerelések

Felszerelések beépítése

Nagyon sokan szembesültek már azzal a ténnyel, hogy megvásároltak egy használt Volvo gépjárművet, sajnos az akkori aktuális piaci lehetőségekhez mérten nem sikerült olyan extrákkal felszereltet választani amit szerettek volna.

A jó hírünk számukra, hogy az alábbi katalógusban böngészve az autó adatai alapján, szinte minden beszerelhető és feltanítható a Volvo gépjárműre szoftveresen nálunk, amit az adott típusra gyártottak.

Természetesen léteznek más megoldások is, viszont mielőtt költségekbe verné magát bárki kérem érdeklődjenek szervizünkben, szívesen segítünk a döntésben, elérhetőségeinket megtalálják a kapcsolat alatt.

Volvo gépjárműbe utólagosan beépíthető extrák katalógusa