Green Engine (HHO) hidrogénes motorrendszer tisztítás

HHO motorrendszer tisztítás

A kokszosodás sok autó ellensége, A Green Engine motortisztítással orvosolható.

Miért jó ez a fajta motortisztító technológia? Van-e ehhez hasonló?
Lényegében más, ehhez hasonló technológia a jelenlegi piacon nem létezik. Azért jó, mert a HHO tisztítás esetében nem kell egyáltalán megbontani a motort. A Green Engine technologiával mindössze kb. 1 órát vesz igénybe az egész folyamat, nem kell még egy napra sem leállítanod hozzánk az autót. A tisztító eljárás, a légszűrőnél bejuttatott HHO gáz révén tisztítja a motorban az alkatrészeket az Egr szeleptől, a kipufogó rendszerig mindent, ahova a beszívott levegővel eljut, beleértve, a turbót, szívósort, szelepfészket, dugattyút, illetve olyan résekbe eljut, amit csak is kizárólag bontással lehet elérni.

A motortisztító berendezés javítja az autó teljesítményét. Dinamikusabb lesz, kisimul, akár fogyasztás csökkenés is elérhető, káros anyag kibocsájtás csökken.

Természetesen a fizikai takarításnál nincs jobb, de az nagy költséggel jár, illetve motorbontással, jár aminek akár több százezer forint költség vonzata lehet. Ezzel szemben, a HHO Green Engine eljárással, több mint 80 % szennyeződését vagyunk képesek eltávolítani, a motorbontás költségeinek töredékéért.

A tisztítás elvégzése javasolt minden olajcsere alkalmával, így megelőzhető a korom lerakódása a motorban. Dízel autó használata esetén, 15.-20.000 km, Benzines autó használata esetén 25-30.000 km.